söndag 5 december 2010

Solen krånglar sig ur havet

Vi gick till sängs vid tiotiden igår och vaknade inte förrän kl 7 i morse. Jappe snörvlade och hade sig så nog var han förkyld alltid. Men han var inte sämre än att han lyckades bädda upp och snart var vi på väg igen. Eva o Hasse är inte långt borta nu!

Intressant dimrulle såg vi på vägen men eftersom det inte går att stanna någonstans numera efter vägarna så var Jappe tvungen att ta bilden genom framrutan och resultatet blev ju därefter. Jag kan dock intyga att det var en väldigt vacker dimbank.
På andra sidan av vägen höll solen på att krångla sig ur havet. En intressant version av den här bilden presterade Photoshops autonivåer, en funktion som ju ofta är väldigt bra när man är lat eller har bråttom.

Nåväl, vi ångade vidare och snart var det dags för morronkaffet nära dagens mål, campingen där Eva o Hasse höll till.
Som vanligt här nere så var området i stort sett "människobefriat" förutom en eller annan ensam pensionär med hund. Många av husen hade Till salu-skyltar och tittade man närmare på fasaderna så kunde man se att underhållet delvis var gravt eftersatt. Jappe muttrade nånting om att här var en "jättebubbla" under uppsegling. Spekulationsbubbla som kanske snart brister!
Jaja, han förnekar sig inte den gode Jappe men nu är snart befrielsens stund inne och jag ser verkligen fram emot att få träffa Eva o Hasse igen. Jag har packat och är klar att lämna Jappes övernattningsbil och ska snart få kliva in i Eva o Hasses riktiga husbil. Det ska bli skönt!
Husbilskalle

Inga kommentarer: