måndag 6 december 2010

Förkylningen lurar i bakgrunden

Jag tycker den ställningen Knut presterade på stranden i Bolnuevo är helt makalös. Hur han lyckades få fart på bumerangen från den positionen begriper jag inte!


För övrigt händer inget särskilt. Tog en dusch. Bra faciliteter men väldigt olämpligt placerad spegel! Herregud! Jag är ju både mager och tjock samtidigt!

Här är behagligt varmt idag men solen lyser med sin frånvaro. Förkylningen ligger lågt just nu men lurar i bakgrunden, det känner jag tydligt! Jag sticker nog härifrån i morgon, måste känna andra dofter från Medelhavets kust!

3 kommentarer:

Knut sa...

Her i Bolnuevo er det litt over 20 grader og sol - nesten ikke vind i dag. Det var regn sist natt.

Du forsto meg ikke rett når vi snakket om vannet her, det er avsaltet sjøvann så det kan smake litt østers - jeg drikker det hver dag selv om jeg kjører det gjennom et kullfilter som fjerner sjøsmaken.

Grunnen til at de fleste legger et teppe på plassen sin er for å slippe å dra inn så mye sand, vi er jo på stranden!

Curtan sa...

Det är Domingo i dag och på Onsdag och då är Lidl och et antaandra affärer stängda, dock inte Upper i Puerto Mazarron.
Ha en trevlig helgdag för det skall jag, nuss blivigt bjuden på en god middag hos Arne Och Barbro och i morgon tillsammans med vänner blir det middag på Wokrestaurangen i Puerto
Ha de bra alla. MVH Curtan

Anonym sa...

Trevligt att läsa alla dessa spanska hälsningar!

Vi lämnade Fuengirola i dag och åker mot solen, som denna gång enligt www.aemet.es är lite varmare norr om Almeria, alltså Vera, Aguilas, Carthagena, Mazarron, Torrevieja....

I dag är det "Dia de Constitution" i Spanien och Finlands självständighetsdag, därför har även spanjorerna ledigt, nästan ingen trafik på vägarna...., vi anlände några timmar sedan till Calahonda, havet är lugnt, mörkret har just fallit och det är varmt och skönt.

Vodafone kortet fortsätter med sin vanliga hastighet trots att vi förbrukat redan över 10 gigabyte, men den slutar att fungera om några dagar, 30 dagar har gått igen och den måste laddas med sina 49€ för nästa period om 30 dagar.Ingen ide att försöka med WiFi/trådlösa modemet, man hittar massor med hotspots men även spanjorerna har nu lärt sig att skydda sina hemnät och bara betalnäten är öppna. (+ McDonalds & cafeerna givetvis).

Ha det bra alla övervintrare, hoppas regnet förblir borta och vi slipper fjolårets fukt & kyla.

hälsning anita&jyrki