torsdag 6 januari 2011

Svårgenomtränglig rökbarriär

"Den som gör en resa har något att berätta" kan det ju heta och jag har haft en del att berätta den senaste tiden men nu har det förslöande campinglivet börjat sätta sin spår men jag ska ändå göra ett försök!

Bonzo kom förbi igår och tog farväl av GB som var lite nervös inför hemresan till Göteborg-Säve med Ryanair. Hon var orolig för att hamna snett igen liksom hon gjorde vid hitresan (Faro)!
Beirut som återfått andranavigatörsrollen igen tog in oss på en vacker omväg som gav oss intressanta inblickar i hur det kan se ut i villakvarteren utanför urbanizacionerna, men så småningom kom vi ut på rätt väg igen.
Lokal och mobil grönsakshandlare försökte fresta oss med sina produkter men vi körde vidare mot flygplatsen.
Alicante flygplats liknade mest en gigantisk byggarbetsplats (ska bli Spaniens största flygplats) men så småningom kom vi rätt och GB kunde gå in i avgångshallen med rejäl tidsmarginal. Hon tar inga risker efter debaclet på hitresan!
Iväg for hon med bortåt 900 km/tim, 2 minuter före avgångstid (!) och till Säve kom hon 6 minuter före ordinarie ankomsttid!

Intressant länk i sammanhanget:
Watch Air Traffic - LIVE!

Det lugna campinglivet ger inte stora möjligheter till intressanta foton så ni får nöja er med följande idag:

Trevlig granne med egen tvättmaskin. HBK 3005. Hoppas han inte misstycker till det här fotot!
 Sympatisk engelsman (Darren) som vill handtvätta min resebil för 20 euro inkl. taket.
Utsikt från baren där rökarna numera står utanför och skapar en svårgenomtränglig rökbarriär för hederligt folk! Egentligen är säkerhetsavståndet 50 meter i Spanien (!) men det struntar rökarna i!
Hasta la Vista

Inga kommentarer: