onsdag 12 januari 2011

Boule på blodigt allvar

Boule är ett spel som uppfattas på olika sätt av dom som deltar. För vissa är det blodigt allvar, andra tar det mera som en sorts social samvaro i gemytets tecken.

Här sitter två framstående spelare med helt olika läggning. Ove med sin öppna och glada stil kontrasterar här bjärt mot "Boulekungen" Bonzo, här försjunken i djup koncentrativ trance inför dagens duster!
Bonzo kliver fram till kastringen och lyckas som vanligt med en fenomenal insats. Det går inte att ta fel på den intensiva satsningen både fysiskt och psykiskt! Boulekungen gör ånyo skäl för sitt epitet!
 Där satt den, ja! Of course! Bahias Steve McQueen har gjort det igen!
 Ibland är det millimetrar som fäller avgörandet!
Under tiden som allt detta pågår sover Oves lugna fina hund Ante förnöjt i sin grop och drömmer om helt andra förlustelser än Boule!

4 kommentarer:

Juan Norte sa...

Jappe här kommer vädret för minst 10 dagar framöver:
SOL och temperaturer runt 20º varmare i morgon och sedan helt O-förändrat. det ser ut som att regnperioden har passerat.

Inger sa...

Helt suveränt underbara berättelser och bilder! Håller med andra som skrivit, man känner sig så delaktig i din resa. Kan behövas, nu minus 4,5 grader i södra Dalarna och kallare ska det bli!! Så varje dag ser man fram mot din berättelse, men känn inte något tvång! Vi uppskattar när det kommer ändå.

Vad menar du med att du inte gillar bifogade miniatyrer som kommer ibland? Kommer inte alltid fotona in så när du bifogar ett foto? Hur gör du annars och med text emellan bilderna?

fru hianders/Inger

Jappe sa...

Tack fru hianders! Jag känner inget tvång att göra den här tråden. Jag har faktiskt roligt själv men nog kan det ta lite tid ibland, i synnerhet när dom bifogade miniatyrerna dyker upp. Jag tror det beror på att jag inte har lagt in någon bild som jag har laddat upp.

Det finns säkert flera här som kan förklara hur man gör när man lägger in bilder på rätt sätt! Vänta lite så dyker det nog upp någon här som kan förklara på ett tydligt pedagogiskt vis hur man gör!

Liv sa...

Tusen takk for at du gir oss litt "varme" i form av fine " reiseskildringer " Godt for oss som er i kalde nord . Gleder meg hver dag til å se om du har postet innlegg. Ha en god dag

Hilsen Liv