fredag 25 mars 2011

Perspektiv på Spanienvistelsen

Nu har jag fått lite perspektiv på Spanienvistelsen. 4 månader var jag borta från hemmet och två månader tillbringade jag på Camping Bahia och de månaderna gick väldigt fort. Faktum är att jag saknar det ljuva livet och alla glada gäster på campingen i Santa Pola. 

Det lär väl bli Spanien nästa vintersäsong också och då ligger Santa Pola bra till, mest som bas i första hand!

Hälsningar till alla trevliga människor som jag träffade i Santa Pola! Ni som läser detta kan väl hälsa från mig till till Raquel, Martin, José, Bautista, Allan, Darren m.fl. och t.o.m. "the Gibraltar Man" om han skulle dyka upp!

Hur har det gått för Mary?

Ha det bra var ni än är! Vi ses!

7 kommentarer:

Kerstin o Sven-Åke sa...

Hej på dig Jappe, vi framför din hälsning till personalen efterhand vi träffar dom. Gibraltar man har tyvärr lämnat campingen men han ser nog fram emot att tampas med dig igen nästa år. Det är inte alls bra med Mary (the Queen of the Camping) hon ligger nu på ett sjukhem här i Santa Pola. Efter 25 års boende här på Bahia Camping fick hon en allvarlig stroke och är nu sängbunden och inte kontaktbar.
Nu lämnar folk campingen stup i kvarten och det känns lite vemodigt inför hemresan. Vi åker nog den 7 eller 8 april eftersom vi har eftersändning av posten till den 1 april.

Men nu förbereder vi den stora PAELLAFESTEN i morgon kl 15.00 vid poolen.
Vi lägger naturligtvis in lite bilder så det vattnas i munnen på dig därhemma Jappe.

Snart kommer våren och allt vad den har med sig i vårat härliga Sverige. Sköt om er!

Kerstin ock Sven-Åke
i Santa Pola

Anette sa...

Hej Bonzo! Ni är så välkomna hem till Kungsbacka! Jag har också följt Jappes fantastiskt trevliga tråd hela tiden, dagens höjdpunkt har det verkligen varit!
Och den har ju varit populär, rekordmånga visningar!

Inger sa...

Jappe,

Tack för dina fantastiska bilder och din resedagbok. Mycket trevligt och roligt att läsa.

Kände igen en del från vår övervintring i Spanien för 3 år sedan. Har tyvärr inte kommit dit igen men hoppas på nästa vinter.

Hälsa Husbilskalle.

Eva o Bo sa...

Tack Jappe för en underbar resa, nu behöver jag ju inte åka dit.
lev vä loch ha ett gott liv önskar

HBK 708

Britt o Gunnar sa...

Jappe!
Klart vi också tackar. Du har dessutom gett "Plåtisen" ett ansikte och visat vilka fördelar man har med att resa och bo i en.
Förra vintern var vi iväg 3 månader, skrev ett antal resemail till anhöriga, vänner och arbetskamrater(har såna än).
Beslöt att inte göra mer med det men har nu blivit inspirerad till att skriva en utförligare reseberättelse och lägga ut på HBK. Förhoppningsvis glädjer det alltid någon.

Och ditt fotograferande... Du är ingen "Knarrevikare", du är en äkta "streetfotograf". En sån som använde en Leica M2 eller Canon Dial med Tri-x som film när det begav sig. Säger jag som vägrat systemkamera i 20 år men nu åter torskat på en. Men smidigheten och snabbheten är viktig för såna som dig!

Och visst har våren här hemma kommit längre i år än när vi kom hem för ett år sedan.

Ha det!

Catrin o Kjell sa...

Tack Jappe säger vi också......dina underbara berättelser med bilder och ord har gjort att det första man tittade efter under vinterhalvåret var just din tråd och hur det gick för dej och Kalle.
Tänk att man kan bli så lätt beroende av just en sådan tråd...
Och tänk att alla dessa fina bilder du delgivit oss här uppe i kalla Sverige,,, då vi just denna vinter har haft en av de strängaste vintrarna, har gjort att vi nästan känt den värmen nerifrån Spanien och dina upplevelser ända hit upp.
Det är just detta med att kunna delge varandra av allt och hjälpa varandra med tips om allt möjligt som gör denna klubb så fantastisk.
Tack än en gång Jappe hälsar vi från Getinge

Hasse sa...

Vi träffade dig och GB på camping Cabopino några få dagar. Trodde aldrig att du skulle stanna på en camping så länge som du har gjort i Santa Pola. Men hittar man något som man trivs med så är väl det OK.

Vi har med stor förtjusning följt din resa och uppskattat dina spontana bilder texter. Det finns bara en Jappe och du är så bra!

Ha det så bra och vi hoppas att vi snart ses igen.