fredag 11 mars 2011

Nu lämnar jag snart Camping S'abanell i Blanes för att åka till Girona flygplats för att hämta GB.
laemn-sabanell.jpg
Hoppas hon inte landar i Faro den här gången också!

Hör ni inte av mig så har jag inte lyckats få tag på någon Internetuppkoppling. I morgon Frankrike!

Au revoir!

3 kommentarer:

Bonzo sa...

Vi som är kvar här på Bahia Camping i Santa Pola önskar er en fin resa norrut genom Frankrike. Hoppas du hittar bra uppkopplingar så vi kan följa era eskapader. Vi lägger in lite bilder efter HBK:s Paellafest den 26/3 här vid poolen på Bahia. Ha de göööttt och hälsa GB.

S-Å

Melle sa...

Jappe

På turistbyrån i Eguisheim, Alcase, fick jag i höstas gratis Internetuppkoppling i 1 eller om det var 2 timmar.

Fick kod för inloggning sedan fungerade det bra. Dock begränsad räckvidd från turistbyrån.

Ce-eN sa...

Hej Jappe! Vet inte var vi höll hus när du sa adjö till folket på Camping Bahia. Lite tråkigt att vi inte fick önska dig en god fortsättning på dina äventyr och ta adjö!
Väg N-260 körde vi på väg hem 2009. Vi råkade att ta fel avfart och fick åka rakt genom Figueres och det var ett äventyr för sig. Väg N-260 var fin ända tills vi kom till Lianca. Sen hade det väl kunnat bli en fin resa över bergen om det inte regnat och blåst nått in i he....
Tog in på en camping som heter Colera. Jag lovar att det var rena "colera" sämre camping får man leta efter. Mörk, trång, mycket låga träd och dessutom otrevlig personal. Gamla ruttna husvagnar och båtar stod lite här och var. Dit vill vi inte komma fler gånger!
Men som sagt, väg N-260 är en fin väg i fint väder. Man kör igenom trevliga byar och har stundtals en helt underbar utsikt över medelhavet. Kör den och njut!
Hälsn..... Cibban å Ce-eN ! samt Rossi !