fredag 4 mars 2011

Inga "onödiga" tillbehör

Dagarna rullar på. Vädret har inte varit det bästa och varje avbrott i rutinerna är eftertraktat! Ett evenemang av rang är den stora festen som ska avhållas den 26 mars.
Eftersom jag ska hämta GB i Girona den den 11 mars så blir den inte aktuell för vår del. 

Dagens stora begivenhet var husbilsmässan i Alicante och ett gäng svenskar under Bonzos ledning åkte dit trots det dåliga vädret.
Bonzo hade på något sätt lyckats få Camping Bahia att fixa tillfälliga utställarkort till oss och efter div. felkörningar så vara alla på plats i mässhallen.
Caféterian serverade utsökta mackor och Sven-Åke och Owe lät sig väl smaka! Lite överraskade av fotografen blev dom av minerna att döma! Ja det ser faktiskt ut som om dom önskar fotografen dit pepparn växer!
Borgmästaren hade lyckats ta sig ifrån toiletten (se tidigare inslag i denna tråd) och leddes fram för att klippa av bandet som hölls av två trådsmala Barbie-dockor.
 Hasse och Sven-Åke har här hittat något intressant att kika på!
Det var egentligen ingen särskilt intressant mässa. Inga "onödiga" tillbehör fanns att beskåda exempelvis. Det enda som stack ut litegrann var denna Benimar (tror jag) som hade en extra dörr till sovkammaren.
 Bonzo äntrade bilen och kunde konstatera att toilettutrymmet var tillräckligt för en fullvuxen svensk.
 Tidigare än planerat så ville en till synes trött Owe m.fl. åka hem igen och så gjorde vi också!
Regnet har upphört och alla här på Camping Bahia ser framtiden an med tillförsikt även om meteorologerna spår fortsatt dåligt väder. GB ska snart plockas upp i Girona och om några dagar kommer jag att lämna Camping Bahia för att åka norrut i maklig takt och då hoppas jag hitta lite intressantare fotomotiv, om Gud och Vodafone vill!
PS. Tips emottages gärna på trevliga (fungerande) ställplatser mellan Alicante och Girona! DS.

6 kommentarer:

Sanddammaren sa...

Hej Jappe. Vi stod på en ställplats i Benicarlo bredvid hotell Papa Luna för fyra dagar sedan. Inget speciellt men helt OK.

Wizard sa...

"It's a dirty job, but somebody has to do it."

Å här sitter vi och väntar på att snö och is skall försvinna från vägarna så vi kan ge oss ut på nya äventyr.
Varför hade vi inte fixat så vi kunde stanna på Bahia över vintern?
Varför hade vi inte......?
Varför....?
Varför?

Ta det lugnt och njut av resan norrut Jappe.
Vi körde över Valencia, Zaragona, Pamplona mot San Sebastian och via Bayonne osv. Jättefin, vacker och avgiftsfri väg i Spanien. Knappt ingen trafik alls på lördag/söndag. Massor av tunnlar så man slipper klättra över bergen nära San Sebastian. Visserligen några mil extra mot närmsta väg, men det var värt det.

Ludde Kuddsson sa...

Men Jappe, är det inte tråkigt att inte kunna åka skidor, skridskor, segla isjakt och kasta snöbollar??? Du måste ju längta förfärligt till dessa ljuvliga vinteraktiviteter?

Jappe sa...

Absolut Ludde! Hade jag inte haft KOL så hade jag väldigt gärna tillbringat vintern i Österrike exempelvis. Jag älskar snö och skidåkning! Hade jag inte rökt cigaretter så ihärdigt tidigare i mitt liv så hade jag nog varit i St Anton eller Sölden nu!

Esbjörn sa...

Härligt att vi har egen utrikeskorrespondent och jagvardärfotograf

Ludde Kuddsson sa...

Gött att höra att du gillar snön ändå! Tråkigt att du har KOL. Hoppas att vistelsen i Spanien fått dig att känna dig bättre!

Vi ses väl förhoppningsvis i sommar!

Ha de